Klicka här för att komma tillbaka till startsidan!  
Engelska.gifSvenska.gif Spanska.gif Polska.gif Ryska.gifKinesiska.gifPersiska.gifArabiska.gifFranska.gif

Policys

InformationHär hittar du de regler och policys som gäller för redaktörer, användare, urval, med mera.

Gå till avdelning på denna sida:

 Bli medlem
 Uppgifterna i nätverket
 Pul
 Diskussisonsforum
 Prenumerera på nyhetsbrev
 Länkar - Registrera länkförslag
 Registrera synpunkter
 Registrera förslag på inköpsställe
 Registrera inköpsförslag
 Ansvar för publicerat material
 Policy för användning av material

Läs även:
 Information om cookies
 Regler för depositionsbeställningar

Bli medlem

Uppgifterna i nätverket

Pul
Om du registrerar dina personuppgifter samtycker du till att Stockholms stadsbibliotek, i egenskap av personuppgiftsansvarig, behandlar de av dig lämnade uppgifterna för att förbättra våra tjänster.
 
Läs mer om Personuppgiftslagen, PUL.

Diskussisonsforum

Prenumerera på nyhetsbrev
Din mailadress kommer inte att lämnas ut till tredje part, medlemmar i nätverket kommer dock att kunna se uppgifter registrerade om andra medlemmar och Internationella Biblioteket kommer att förmedla information till personerna registrerade för nyhetsbrev

Depositionsbeställningar
 Regler för depositionsbeställningar

Länkar - Registrera länkförslag
Vår länksamling består av länkar på olika språk och i olika ämnen som vi har sorterat i ett antal kategorier. I första hand väljer vi länkar till sidor som rör litteratur och kultur, samhällsinformation eller andra ämnen som är efterfrågade på folkbiblioteken.

För att upprätthålla en god kvalitet vill vi helst att länkarna ska innehålla tillförlitlig information samt uppgifter om vem som står bakom informationen, vara lättanvända och ha ett enkelt språk samt uppdateras kontinuerligt.

Om du har förslag på bra länkar som vi inte har med är du välkommen att höra av dig till oss. Vi kommer att kontrollera ditt länktips och bedöma om det passar in i vårt urval.
 Lämna länkförslag

Synpunkter (Rapportera inlägg)
Internationella biblioteket vill att du ska vara nöjd med den service som ges på denna webbplats. Har du synpunkter, klagomål, förslag eller beröm * tala om det för oss. Du är även välkommen att lämna synpunkter på biblioteket och dess tjänster. Du bör även rapportera om felaktigheter och t ex inlägg i diskussioner som bryter mot reglerna.
 Lämna synpunkt

Inköpsställen för böcker, musik och film
För att underlätta för bibliotek och privatpersoner som vill köpa böcker på olika språk har Internationella biblioteket samlat adresser till olika inköpsställen. Om du känner till något inköpsställe som är bra men inte finns med i listan får du gärna tipsa oss. Vi registrerar adresser både till vanliga butiker och internetbutiker. Skicka ditt förslag till oss så bedömer vi om det passar in i vårt urval. Beskriv gärna så mycket du kan av de uppgifter som efterfrågas, ange gärna språk som man kan kontakta butiken på.
 Lämna förslag på inköpsställe 

Registrera inköpsförslag
Är det någon bok eller något ämne du saknar på biblioteket? Tipsa oss gärna om vad du tycker att vi behöver köpa in. Lämna så utförliga uppgifter som möjligt om den bok, cd eller tidskrift du saknar! Det underlättar för oss när vi tar ställning till förslaget. Om du vill kontaktar vi dig inom två veckor med besked om ditt förslag
köps in eller ej.
 Lämna inköpsförslag

Ansvar för publicerat material
Internationella biblioteket ansvarar för eget redaktionellt material. I de fall där vi länkar till externa webbplatser eller inköpsställen ansvarar dessa själva för sina tjänster och det material de publicerar.

Policy för användning av material
Om inget annat anges får redaktionellt material publicerat på denna webbplats användas fritt, om källan uppges. Detta gäller dock inte material som kräver särskilt tillstånd för återgivning (ljudfiler, bilder, program och liknande). Vissa dokument kan innehålla länkar till informatioin på andra webbplatser. Användaren måste själv ta reda på vilka upphovsrättsliga regler som gäller för detta material.

 

 
Visa den här sidan på:

 


Internationella Biblioteket
Odengatan 59
113 80 Stockholm 
www.interbib.se swedish Sidansvarig:Elisabet Risberg