Liknande verk

<< Tillbaka till sökresultatet
omslagsbild

Wallenberg-jegyzőkönyv (2014)

Av:
Språk:
Ungerska
Omfång:
138 s.
Hylla/placering
Lz Wallenberg, Raoul=uk
Utförlig titel
Wallenberg-jegyzőkönyv /Dési János.
ISBN:
9786155353604
6155353603
Förlag
Ab ovo
Klassifikation
940.5318092
Lz Wallenberg, Raoul=uk
Ämnesord
Righteous Gentiles in the Holocaust
Jews
Holocaust, Jewish (1939-1945)
World War, 1939-1945
Svenska diplomater
Förintelsen
Influence (Literary, artistic, etc.)
Biografi
Biography
History
Ämnesord plats:
Ungern
000     ||||||am||||||||||||||||
001     19527554
007     z|||||||||||||||||||||
008     150504s2014||||hu||||||||||||||||||hun||
020 a  9786155353604
020 a  6155353603
082 0 4 a  940.5318092 2  23/swe
084 a  Lz Wallenberg, Raoul=uk 2  kssb
100 1 a  Dési, János c  1964-
245 1 0 a  Wallenberg-jegyzőkönyv / c  Dési János.
260 0 a  [Budapest] b  Ab ovo c  [2014]
300 a  138 s. b  ill.
504 a  Includes bibliographical references
596 x  Imported from: zcat.oclc.org:210/OLUCWorldCat (Do not remove)
600 1 a  Wallenberg, Raoul c  1912-1947
600 1 a  Wallenberg, Raoul c  1912-1947
600 1 a  Wallenberg, Raoul c  1912-1947 2  fast
611 a  Holocaust, Jewish (1939-1945) 2  fast
611 a  Jews rescue (1939-1945 : World War) 2  fast
611 a  World War (1939-1945) 2  fast
650 a  Righteous Gentiles in the Holocaust z  Sweden v  Biography
650 a  Jews z  Hungary z  Budapest x  History y  20th century
650 a  Holocaust, Jewish (1939-1945) z  Hungary z  Budapest x  Influence
650 a  World War, 1939-1945 x  Jews x  Rescue z  Hungary z  Budapest
650 7 a  Svenska diplomater 2  sao
650 7 a  Förintelsen 2  sao
650 7 a  Influence (Literary, artistic, etc.) 2  fast
650 7 a  Jews 2  fast
650 7 a  Righteous Gentiles in the Holocaust 2  fast
650 7 y  1939-1945 (andra världskriget)
650 7 y  1900 - 1999
650 7 a  Förintelsen 2  sao
651 a  Ungern
651 a  Hungary z  Budapest 2  fast
651 a  Sweden 2  fast
651 a  Ungern 2  sao
651 a  Sverige 2  sao
655 7 a  Biografi 2  saogf
655 7 a  Biography 2  fast
655 7 a  History 2  fast
655 7 a  Biografi 2  saogf
852 h  Lz Wallenberg, Raoul=uk
886 0 b  LA AHUSW0000HUNS BD 2  LIBRIS
900 1 0 a  Dési, Dési János u  Dési, János c  1964-
900 1 0 a  Vallenberg, Raulʹ c  1912-1947 u  Wallenberg, Raoul c  1912-1947
900 1 0 a  Валленберг, Рауль c  1912-1947 u  Wallenberg, Raoul c  1912-1947
939 a  text
939 b  unmediated
939 c  volume
Meddelande

Du måste logga in för för att reservera.